Gigi Becali s-a enervat! Anunţ clar despre jucătorul umilit la ultimul meci. A vorbit ca tatăl fotbalistului şi i-a decis soarta

Gigi Becali este de acord cu spusele tatălui lui Eduard Radaslavescu. Anunț clar despre jucătorul pe care l-a umilit la ultimul meci. Latifundiarul din Pipera a avut o reacție nervoasă.

Eduard Radaslavescu a avut o reacție neplăcută în momentul în care a fost schimbat cu Octavian Popescu, de Gigi Becali, la meciul cu Farul, în minutul 28. Acesta a refuzat să se alăture coechipierilor săi la final de meci, pentru a saluta peluza.

Gigi Becali s-a enervat!

După întâmplarea de la meciul din etapa a doua a play-off-ului, tatăl lui Eduard Radaslavescu a fost sunat să i se ceară o părere despre decizia luată de Gigi Becali. Tatăl fotbalistului a declarat că nu are nimic de spus și respectă decizia luată de patron, deoarece el știe mai bine.

Latifundiarul din Pipera a ascultat declarația acestuia, și a reacționat. Potrivit fanatik.ro, Becali a avut o reacție vehementă.

Ce am făcut? Omul (n.r.- tatăl lui Radaslavescu) ia 3.000 (n.r.- de euro) pe lună ca șofer de tir, iar băiatul lui, care aleargă, se plimbă, ia 10.000 pe lună! Omul nu știe asta. Radaslavescu, 19 ani, nu a dat un gol sau o pasă de gol de 3 ani. Și ia 10.000 pe lună!

Îl respect sau nu-l respect? Am vorbit cu taică-su. Avea oferte de împrumut și taică-su: `Domnule Becali, vă rog eu frumos, nu-l dați pe copil. Să rămână acolo`. Eu am spus: `Băi, nu eu îl dau. Băiatul și cu tine alegeți!`. Băiatul are contract, eu nu sunt stăpân de oameni! El pleacă dacă vrea!”, a spus Gigi Becali.

Totuși, nea Gigi are de gând să se folosească în continuare de serviciile lui Radaslavescu. ”Eu mai am încredere în Radaslavescu. Nu înseamnă că nu va mai juca. El o să mai intre. Eu merg pe niște principii. Eu stăpânesc ceea ce al meu.

Eu l-am impus acum pe Radaslavescu. Împotriva Craiova va juca Tavi, dar Radaslavescu va intra. El a jucat prost și a greșit”, a mai declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed