Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! Marius Şumudică l-a refuzat pe patronul celor de la FCU Craiova. Dezvăluiri de ultimă oră de la negocieri

Refuz nesperat pentru patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu! În urma eșecului de pe teren propriu contra Oțelului Galați, 1-2, șeful din Bănie l-a apelat, de urgență, pe Marius Șumudică.

Marius Șumudică nu a vrut să preia FCU Craiova! Adevăratul motiv pentru care antrenorul nu a vrut să colaboreze cu Adrian Mititelu.

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu!

FCU Craiova a fost învinsă, pe teren propriu, de către gruparea ce se află sub comanda lui Dorinel Munteanu! Oțelul Galați a marcat de două ori pe Oblemenco, duminică seară.

Oltenii se află pe locul 14 în clasamentul actual, tremurând în fața retrogradării. Elevii lui Nicolo Napoli nu au mai câștigat de opt etape, iar Adrian Mititelu caută opțiuni pentru a salva formația din zona roșie.

Patronul din Bănie l-ar fi contactat pe Marius Șumudică, cu scopul de a-l convinge pe antrenor să pregătească echipa.

„Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost. Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada, nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă!”, a declarat Marius Șumudică, la gsp.ro.

În vara anului 2023, cele două părți au mai purtat anumite discuții în vederea unei colaborări. Marius Șumudică a renunțat, pe atunci, la banca tehnică a oltenilor, nemulțumit de anumite clauze contractuale impuse de către patronul formației.

Tehnicianul s-ar afla și pe lista celor de la Rapid, în contextul în care Cristiano Bergodi își pierde din credibilitate în vestiarul din Giulești.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed