Gică Hagi va fi uimit! Ce a putut să spună Elias Charalambous despre antrenorul Farului. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Gică Hagi va fi uimit! S-a aflat ce a putut să spună Elias Charalambous despre antrenorul Farului. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Cipriotul a dat verdictul chiar înaintea duelului dintre FCSB şi echipa constănţeană.

Elias Charalambous a spus clar. Gică Hagi e un antrenor de talie mondială. Antrenorul cipriot al celor de la FCSB se teme de duelul cu echipa constănţeană. Meciul va avea loc duminică seara, la Ovidiu.

Gică Hagi va fi uimit!

Elias Charalambous nu ţine cont de avansul de 7 puncte al celor de la FCSB faţă de urmăritoare. Chiar şi aşa, vorbeşte despre dificultatea partidelor din Superliga care urmează. A subliniat determinarea jucătorilor săi de a face față acestor provocări.

„Este un meci în deplasare, cu o echipă foarte bună și un antrenor de talie mondială, unul dintre cele mai mari nume din istoria fotbalului românesc”, a declarat Charalambous, la conferinţa de presă dinaintea meciului.

Chiar şi aşa, Charalambous speră ca echipa sa să câştige alte trei puncte care pot fi cruciale în lupta pentru titlu. Momentan, cei de la FCSB sunt primii în Superliga. Au un avans de 7 puncte faţă de CSU Craiova, CFR Cluj şi Rapid. De partea cealaltă, farul lui Gică Hagi se află pe locul 5 în play-off.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed