Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Anunţ de ultimă oră al antrenorului de la Tottenham. Tricolorul nu se aştepta la asta

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Anunţ de ultimă oră al antrenorului de la Tottenham. Tricolorul nu se aştepta la asta. Deşi presa din Anglia spunea că românul va fi titular în meciul Tottenham – Luton, programat sâmbătă, 30 martie, de la ora 17:00, acest lucru nu se va întâmpla.

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, spune că Micky van de Ven, titular postului în centrul defensivei, alături de Cristian Romero, și-a revenit după accidentare. Acesta este complet refăcut.

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin!

”Toți jucătorii care au fost la echipele naționale s-au întors apți. Sunt toți în regulă. Micky (n.r.- van de Ven) a lipsit la ultimul meci. S-a antrenat în ultimele zile și este disponibil (n.r.- pentru meciul cu Luton)”, a spus Postecoglou, potrivit Football London.

În condiţiile în care van de Ven este refăcut, Radu Drăguşin va reveni, din nou, pe banca de rezerve. Până acum, tricolorul are 5 apariții la Spurs, 139 de minute. Drăguşin a fost titular cu Fulham, dar echipa sa a pierdut la scor de neprezentare, 0-3. Drăgușin a avut partea sa de vină la prima reușită a adversarilor, însă per ansamblu a evoluat în nota echipei. Cu toate acestea, Radu Drăgușin a fost criticat dur de fanii lui Spurs.

Astfel, odată cu acest anunţ soarta românului pare să fie pecetluită. Va fi din nou rezervă, după revenirea de la echipa naţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed