Atac devastator la adresa lui Patrick Mouratoglou! Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep, făcut praf. Se cere excluderea sa din antrenorat

Atac devastator la adresa lui Patrick Mouratoglou! Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep, a fost atacat în Mexic. Se cere excluderea sa din antrenorat. Situația s-a întors la 180 de grade.

Patrick Mouratoglou, atacat dur, din cauza Simonei Halep! Urmări tragice pentru francez. Se cere excluderea sa din tenis.

Atac devastator la adresa lui Patrick Mouratoglou!

Odată cu cazul de dopaj al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, fostul tehnician al româncei, a început să fie contestat de fani, dar și de personalități din tenis.

Francezul și-a recunoscut vina în ceea ce privește suspendarea româncei. I-a oferit constănțencei un supliment contaminat cu roxadustat, inconștient, înaintea US Open 2022.

În prezent, antrenorul a anunțat că își va relua activitatea, pregătindu-l, full-time, pe Holger Rune, pe care l-a însoțit la turneul de la Acapulco. Danezul a fost eliminat în semifinale de Casper Ruud, scor 3-6, 6-3, 6-4.

La finalul partidei, Patrick Mouratoglou a transmis un mesaj pe Twitter.

„Tenisul este o călătorie! Construim prin victorii și înfrângeri, dar construim!”, a fost mesajul postat de francez.

La aflarea veștii, împătimiți ai sportului de pretutindeni au cerut suspendarea lui Mouratoglou din tenis.

„Ce zici de călătoria Simonei Halep, pe care ai deraiat-o? De ce nu ai fost exclus din antrenorat?”, a scris unul dintre susținătorii jucătoarei din Constanța.

Mouratoglou a participat, împreună cu Simona Halep, la procesul de dopaj al acesteia, ce s-a desfășurat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed