Cristi Manea s-a dezlănţuit! Ce a spus după victoria cu FCU Craiova: ‘A fost un meci foarte greu’ + Anunţ despre lupta la titlu cu FCSB şi Rapid

Cristi Manea s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după victoria cu FCU Craiova. CFR Cluj şi-a revenit după înfrângerea din derby-ul cu Rapid. S-a impus cu 3-1 la Craiova şi jucătorii au deja tupeu.

Cristi Manea nu se gândeşte la prelungirea contractului. Vrea doar ca CFR  Cluj să revină, cât mai repede în lupta pentru titlu în Superliga.

Cristi Manea s-a dezlănţuit!

„A fost un meci foarte greu, cu o echipă bună care pasează şi are jucători bune. E bine că am reuşit să câştigăm până la urmă. Nu e uşor să joc fundaş stânga, dar la Viitorul jucam şi stânga. E diferit, dar mă obişnuiesc. a fost foarte importantă victoria că am rămas cu un gust amar după înfrângerea frustrantă cu Rapid. Sperăm ca în play-off să câştigăm cât mai multe meciuri, acolo va fi bătălia”, a spus Cristi Manea, la finalul meciului, în direct la Digi  Sport.

Fundaşul celor de la CFR Cluj nu ia în seamă diferenţa de puncte faţă de FCSB şi Rapid. Se gândeşte din nou la titlu. „Este foarte greu la titlu, dar orice e posibil. Se vor înjumătăţi punctele. Se joacă, e frumos cu play-off. Se va echilibra foarte tare. Sunt şi celelalte din spate şi e o distanţă mică de puncte. Este foame de performanţă”, a mai spus Manea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed