Marius Şumudică surprinde din nou! Ce a putut să vorbească cu preşedintele Turciei. Totul a devenit public

Marius Șumudică surprinde din nou! S-a aflat ce a putut să vorbească cu preşedintele Turciei. S-a aflat prin ce modalități i s-a oferit antrenoruului cetățenie turcă. Totul a devenit public.

Marius Șumudică, întâlnire de grad zero cu președintele Turciei! Internaționalul român a rămas surprins în urma propunerii oficialului.

Marius Șumudică surprinde din nou!

Marius Șumudică se ocupă de pregătirea celor de la Gaziantep, formație care se află pe locul 17 în clasamentul turc! Șumudică s-a întâlnit cu Recep Erdogan, președintele Turciei. Oficialul îl apreciază enorm pe tehnicinaul român.

Antrenorul ar fi primit posiblitatea obținerii cetățeniei turci. Șumudică a dezvăluit ce dialog a purtat cu Erdogan, conform gsp.ro.

„Turcii vor să-mi dea pașaport, este o onoare imensă. Sunt impresionat și bucuros că zilele trecute am întâlnit unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Am stat pentru câteva minute în compania dânsului, am fost onorat să-l întâlnesc pe Recep Tayyip Erdogan când a sosit la noi în oraș.

Cu mine a stat de vorbă cam 4-5 minute. A dat mâna cu cei mai importanți oameni din oraș, din zonă, apoi cu bașkanul clubului, după care a ajuns în dreptul meu.
”Parcă ești mai gras la televizor!”, mi-a spus, zâmbitor. ”De la baclavalele astea bune!”, am glumit și eu. A început să râdă și dânsul. Apoi, m-a chestionat dacă vreau să devin cetățean turc, i-am replicat că da, că este o onoare. M-a mai întrebat cum merge treaba la echipă, cum mă descurc, am vorbit câteva minute.

Oricum, ca să fie clar, eu nu renunț la cetățenia română! Chiar dacă aș primi pașaportul turcesc, eu sunt și voi fi mereu român!”, a declarat Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed