Edi Iordănescu s-a enervat cumplit! Atac devastator al selecționerului. Mesaj dur împotriva noilor reguli

Edi Iordănescu s-a enervat cumplit! Atac devastator al selecționerului. Mesaj dur împotriva noilor reguli. Selecționer echipei naționale de fotbal este de părere că cei de la IFAB nu au ce face în birouri.

 IFAB, forul care gestionează regulile de joc şi care are puterea de a modifica şi inova, are de gând să introducă cartonașul albastru, pe lângă cele care sunt deja, roșu și galben.

Edi Iordănescu s-a enervat cumplit!

Edi Iordănescu este de părere că este o inepție, ceea ce vor cei „de sus” să facă.

„Cartonaşul albastru = o inepţie!! Unii se plictisesc în birouri!! În ritmul ăsta, curând se va sta cu manual de utilizare pe bancă, să confrunţi regulamentul live!!“, a scris Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.

Cartonaşul albastru se va acorda pentru faulturi sau proteste, iar jucătorul care l-a primit va trebui să stea 10 minute în afara terenului.

Mesajul FIFA în legătură cu cartonașul albastru

„FIFA doreşte să clarifice faptul că relatările privind aşa-numitul „cartonaş albastru” la nivelul elitei fotbalistice sunt incorecte şi premature.

Orice astfel de teste, dacă vor fi puse în aplicare, ar trebui să se limiteze la testarea în mod responsabil la nivelurile inferioare, o poziţie pe care FIFA intenţionează să o reitereze atunci când acest punct de pe ordinea de zi va fi discutat în cadrul AGA IFAB din 2 martie”, a fost mesajul transmis oficial de FIFA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed