Lovitură totală pentru CSU Craiova! Ce se întâmplă cu vedeta Alexandru Mitriţă. Dezvăluiri de ultimă oră despre problemele antrenorului Ivaylo Petev

Lovitură totală pentru CSU Craiova! S-a aflat ce se întâmplă cu vedeta Alexandru Mitriţă. Dezvăluiri de ultimă oră despre problemele antrenorului Ivaylo Petev, înainte de meciul cu Universitatea Cluj.

CSU Craiova se va întâlni vineri cu Universitatea Cluj pentru meciul din etapa cu numărul 25. Din cauza cartonașului galben de la meciul din etapa trecută cu Sepsi OSK, Alexandru Mitriță va fi suspendat.

Lovitură totală pentru CSU Craiova!

Golgeterul oltenilor, Alexandru Mitriţă, este deja la al patrulea avertisment în acest campionat. Astfel, nu va putea să își ajute echipa la meciul de vineri cu U Cluj.

În 26 de meciuri disputate în toate competițiile, Alexandru Mitriță a reușit să înscrie 8 goluri. A oferit 7 pase de gol și a obținut 3 penalty-uri.

După ce a lipsit la meciul cu Sepsi, Bancu va reveni pe teren la meciul de vineri. Cât despre Vladimir Screciu și Andrei Ivan, care sunt refăcuţi după accidentări, ar putea reveni și ei tot vineri.

Screciu a suferit o ruptură musculară în ultimul meci din 2023, cu UTA. Andrei Ivan a avut o contuzie puternică în prima paridă din anul 2024, cu Farul Constanța, de pe teren propriu.

Înainte de confruntarea directă de vineri, CSU Craiova se află pe locul 4 în clasamentul din Superliga, cu 37 de puncte acumulate. De partea cealaltă, U Cluj este pe locul 8, poziție de retrogradare, cu 32 de puncte acumulate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed