Englezii au dat verdictul în privința lui Radu Drăgușin. A jucat, din nou, câteva minute. Fanii au luat foc

Englezii au dat verdictul în privința lui Radu Drăgușin, după ce românul a fost introdus, din nou, doar câteva minute.

Everton și Tottenham au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul din etapa cu numărul 23 din Premier League. Internaționalul român a început partida pe banca de rezerve și a fost introdus în minutul 89 în locul lui Hojbjerg.

Englezii au dat verdictul în privința lui Radu Drăgușin

Ange Postecoglou nu a mizat nici de această dată de la începutul meciului pe Radu Drăgușin. În ziua în care a împlinit 22 de ani, românul a fost din nou rezervă și a fost aruncat în joc în minutul 89. Un minut mai târziu, Beto a căzut lângă român, iar gazdele au cerut penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

În minutul 90+3, Drăgușin l-a doborât pe Beto la marginea careului. Intervenția nu a fost sancționată, iar cei de la Everton au luat foc. Internaționalul român a reușit apoi să câștige un duel aerian.

Cei de la SofaScore i-au acordat lui Drăgușin nota 6,4 pentru minutele jucate.

Cifrele internaționalului român

un șut blocat
100% procentaj de reușită la dueluri aeriene (1/1)
100% procentaj la dueluri la firul ierbii (1/1)
o pierdere a posesiei
un fault suferit
patru atingeri de balon
50% procentaj de reușită a paselor (1/2)

Fanii l-au cerut pe Drăgușin în teren

Fanii londonezi s-au enervat cumplit când au văzut că românul a fost din nou rezervă. Suporterii cred că acesta ar trebui să fie titular, mai ales că Romero și Van de Ven nu au dat randamentul dorit.

”Drăgusin nu e titular de ziua lui. A jucat tot sezonul la Genoa și este perfect” / ”Drăgușin a respins Bayern ca să încălzească banca de la Tottenham” / ”Surpriză! Drăgușin nu este titular astăzi. Nu va suporta să fie tot timpul pe bancă” / ”Lasă-l pe Drăgușin să fie titular într-un meci, haide”  / ”Unde e Radu? Dacă nu ai nevoie de el, de ce l-ai luat? Ar fi mai bine să meargă la Bayern Munchen”, sunt câteva dintre mesajele postate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed