Marius Șumudică rupe tăcerea! Ce probleme de sănătate are, de fapt, antrenorul. Totul a devenit public

Marius Șumudică rupe tăcerea! Ce probleme de sănătate are, de fapt, antrenorul. Totul a devenit public după ce medicii din Turcia i-au dat diagnosticul. Adevăratul motiv pentru care a ajuns în spital.

Noi detalii despre starea de sănătate a antrenorului Marius Șumudică! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tehnicianul în vacanța de iarnă.

Marius Șumudică rupe tăcerea!

În urmă cu câteva zile, Marius Șumudică a fost internat de urgență într-un spital din Turcia, starea de sănătate a tehniciianului fiind sub orice critică. 

Deși nu s-au oferit prea multe detalii în primă instanță, tehnicianul a fost ținut sub observație și și-a revenit cu ajutorul tratamentului.

Marius Șumudică a vorbit despre incidentul neplăcut.

„Sunt mai ok acum. Am suferit un BPOC (n.r. Boală Pulmonară Cronică Obstructivă) de la o pneumonie periculoasă. Și, pe fondul COVID, s-a agravat și am ajuns în spital. Medicii mi-au făcut tot ce se putea face, dar nu am putut să mă duc la antrenamente sau la meci cu echipa. Acum, bag tratament puternic și sper să trec peste probleme în zilele următoare!”, a spus Șumudică pentru ProSport.

Fatih Termin a găsit vinovatul: ”L-ai îmbolnăvit pe om!”

Fatih Terim, fostul selecționer al Turciei, a luat legătura cu atacantul celor de la Gaziantep, Ogulcan Caglayan, pentru a obține informații despre starea fizică a antrenorului român.

Ironic, fostul selecționer l-ar fi acuzat pe jucător că el ar fi fost cauza îmbolnăvirii lui Șumudică.

„Joacă bine, l-ai îmbolnăvit pe om. Ai grijă de profesorul tău. Sumudică este un profesor bun. Ți-ai supărat profesorul obținând rezultate proaste!”, i-ar fi transmis Fatih Terim fotbalistului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed