Marius Șumudică a rămas şocat! Mesajul pe care l-a primit pe patul de spital. Jucătorul lui Gaziantep, direct vizat

Marius Șumudică a rămas şocat! Mesajul pe care l-a primit pe patul de spital. S-a aflat numele celui care i-ar fi vrut răul tehnicianului român. Unul dintre jucătorii lui Gaziantep, direct vizat.

Marius Șumudică, de-a dreptul șocat! Apelul ce i-ar fi dezvăluit identitatea omului care l-ar fi băgat în spital. Scenariu absurd în Turcia.

Marius Șumudică a rămas şocat!

Luni, 8 ianuarie, Marius Șumudică a fost internat de urgență la Spitalul Sani Konuklogu!

Antrenorul s-a întors din vacanța de iarnă, iar la scurt timp, starea sa de sănătate s-a înrăutățit considerabil.

Fatih Terim, fost selecționer al Turciei, a fost primul care s-a interesat de condiția fizică a tehnicianului român. Pentru a obține informații din interior, tehnicianul a luat legătura cu Ogulcan Caglayan, actual jucător la Gaziantep și fost elev al turcului.

„Joacă bine, l-ai îmbolnăvit pe om. Ai grijă de profesorul tău. Sumudică este un profesor bun. Ți-ai supărat profesorul obținând rezultate proaste!”, i-a transmis Terim fostului său elev, acuzându-l, ironic, că ar fi vinovat pentru starea precară de sănătate a românului.

Cei doi tehnicieni au avut un schimb de replici prin intermediul unui apel telefonic, la scurt timp după ce internaționalul român și-a revenit, sub supravegherea medicilor, conform Gazianteppusula.com.

Turcul i-ar fi transmis ”însănătoșire grabnică” și l-ar fi invitat pe Șumudică în oraș, de îndată ce starea sa de sănătate se va îndrepta considerabil.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed