Umilinţă totală pentru Elias Charalambous! I-a făcut praf în direct pe cei de la FCSB. Greşeala care îi poate costa titlul în Superliga

Umilinţă totală pentru Elias Charalambous! I-a făcut praf în direct pe cei de la FCSB. Greşeala care îi poate costa titlul în Superliga. Fostul internațional a dat verdictul despre transferurile făcute.

Gigi Becali a plătit suma de 800.000 de euro pentru a-și întări lotul cu Baba Alhassan, mijlocaș central de la Hermannstadt, pentru care a dat 600 de mii de euro, și Luis Phelipe, extrema de la Poli Iași, pentru care a dat 200.000 de euro.

Umilinţă totală pentru Elias Charalambous!

Basarab Panduru a ironizat transferurile făcute de Gigi Becali și a vorbit despre potențialul echipelor care se bat la titlu.

„Rapid nu ia titlul cu jucători de la FCSB, dar FCSB îl ia cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt, nu? Poate FCSB să câştige, nu? Cu jucatorii ăştia câştigi campionatul, nu?”, a spus Panduru la OrangeSport.

Nicolae Dică, fiind prezent în platoul sursei menționate mai sus, a comentat, alături de Panduru, decizia luată de patronul de la FCSB de a-l lăsa pe Damjan Dlokovic să plece.

„M-a surprins că FCSB a renunţat la Djokovic. A avut jocuri bune şi la FCSB, mai ales în cupele europene. A fost scos apoi din echipă, dar nu ştiu din ce motiv. Este un jucător de lot care te poate ajuta.

Cred că FCSB are nevoie de jucători cu experienţă şi de valoare. Este un plus pentru Rapid, îl văd în echipa de start. Va fi unul dintre cei doi mijlocaşi, dacă va juca 4-2-3-1”, a spus Nicolae Dică pentru sursa citată.

„Pe cine să ia Rapidul dacă nu pe Djokovic? E exact ce vrea el, e sistemul care îi vine mânușă. Djokovic o să fie altul la Rapid”, a completat Basarab Panduru.

Declarația lui Gigi Becali după ce l-a treansferat pe Djokovic

Potrivit declarațiilor făcute de Gigi Becali la gsp.ro, Djokovic vorbise deja cu Rapid pentru un posibil transfer, și din această cauza l-a lăsat să plece. Ba mai mult, Becali a declarat că i-a dat și bani, doar ca să plece, 70.000 de euro.

„I-am dat drumul lui Djokovic, gata. Am aflat că s-a înțeles cu Rapid. A plecat, nu mai contează. I-am dat bani să plece. 70.000 i-am dat”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed