Femeia celebră care i-a sucit minţile noii vedete de la Dinamo! Jucătorul nu vine singur în Bucureşti. Talismanul cu care speră să îi scape pe câini de la matineu / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile noii vedete de la Dinamo! Darko Velkovski nu vine singur în Bucureşti. Talismanul cu care speră să îi scape pe ”câini” de la matineu. Cum a fost surprins fotbalistul.

Darko Velovski, noul fundaș al celor de la Dinamo, apariție de zile mari alături de jumătatea sa! Femeia întoarce toate capetele în Capitală.

Darko Velkovski nu vine singur în Bucureşti!

Darko Velkovski a semnat cu Dinamo!

Fostul jucător al celor de la Al-Ettifaq a ajuns în București, însă nu singur. Însoțit de către soție, macedoneanul speră să facă o figură frumoasă în Superliga.

Velkovska Tamara i-a dăruit deja un copil mijlocașului, un băiețel pe nume Vedran. Tamara a mai vizitat Capitala atunci când Arena Națională a găzduit meciurile Macedoniei de Nord, din grupele EURO 2020.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Velkovska Tamara (@chuprinaatamara)

Blondina este foarte pasionată de social media și încearcă să-i țină pe internauți intrigați.

Cei peste 6000 de urmăritori ai Tamarei sunt părtași în povestea celor doi, tânăra postând adesea momente surprinse alături de Darko. Mai mult, se poate observa că femeia este pasionată de călătorit și design.

Dinamo a oficializat colaborarea cu macedoneanul

”Câinii” au transmis informația pe rețelele de socializare.

„Bine ai venit, Darko Velkovski! Fundașul central Darko Velkovski, 28 de ani, este noul jucător al clubului nostru. Internațional al Macedoniei de Nord, Velkovki a mai evoluat în carieră pentru Rabotnicki, Vardar, Rijeka și Al-Ettifaq.

Velkovski are 48 de selecții pentru naționala Macedoniei de Nord, pentru care a înscris trei goluri și a evoluat în toate cele trei partide disputate la Euro 2020.
Velkovski se va alătura lotului pregătit de Željko Kopić în cantonamentul din Antalya!”, se arată în anunțul făcut de Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed