Românca celebră care le-a sucit mințile oamenilor lui Gică Hagi! Dezvăluiri incendiare ale vedetei. A ieșit mare scandal / Foto 

Românca celebră care le-a sucit mințile oamenilor lui Gică Hagi! Dezvăluiri incendiare ale vedetei. A ieșit mare scandal.

O frumoasă brunetă, care a fost măritată cu un luptător de MMA din România, le-a sucit mințile mai multor fotbaliști. Aceștia nu au stat pe gânduri și i-au trimis zeci de mesaje.

Românca celebră care le-a sucit mințile oamenilor lui Gică Hagi

Francisca, fosta soție a lui Bogdan Lățescu, a atras în trecut atenția mai multor fotbaliști cunoscuți. Femeia a dezvăluit că Denis Alibec, Ciprian Marica sau Filipe Teixeira nu încercat să o abordeze și i-au trimis o mulțime de mesaje.

Cântăreața și luptătorul de MMA s-au iubit 10 ani. În decembrie 2022 au divorțat. Nu după mult timp s-a aflat că tânăra are o relație cu TJ Miles.

„Nefericire, incompatibilitate și nu știu, al treilea, lipsa de comunicare, răceală, distanțare, nu mai recunoșteam persoana. În ultimul an jumătate era așa. Și distanța a fost, dacă te vezi o săptămână pe lună. La mine a venit TJ Miles, la el a venit partenera lui, alături de care are un copil”, a dezvăluit bruneta în cadrul unei emisiuni la PRO TV. 

Aceasta a dezvăluit și numele fotbaliștilor care au căutat-o de-a lungul timpului.

„DJ Sava, Alibec (Denis Alibec), Ciprian Marica, Filipe Teixeira, la un moment dat mi s-a părut că frații Tate. Au fost mesaje din astea, au rămas în DM, nici măcar la acceptate. Nu mai enumăr managerașii de case de discuri care mă puneau să fac piruete. Dar Alibec cred că le-a luat pe toate prietenele mele la rând, toate tag-urile dintr-o poză și a scris mesaj la toate.

Dacă e singur, are dreptul să scrie cui vrea. Daaa, cu siguranță cu inimioarele alea promovează iubirea. (…) Dacă deschizi DM-ul, ți-o ia mintea razna.

Nick Rădoi n-a vrut doar o aventură. Mi s-a propus mutat la el, cu tot cu copil, voia să spună că voi avea viață de lux. Eu am considerat că era un cont fake.”, a mai dezvăluit Francisca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed