Dezvăluirea nopţii despre Simona Halep! Ce i se pregăteşte sportivei. S-a aflat chiar înaintea procesului

Dezvăluirea nopţii despre Simona Halep! Ce i se pregăteşte sportivei. S-a aflat chiar înaintea procesului. Un apropiat al fostului lider mondial WTA s-a decis să dea cărţile pe faţă.

Simona Halep a fost interzisă 4 ani din tenis, din cauza acuzatorilor de la ITIA. Speră însă să revină pe teren chiar în acest an.

Dezvăluirea nopţii despre Simona Halep!

Un apropiat al Simonei Halep, Marius Copil, are încredere totală în Simona Halep. Totuşi, acesta vine cu o propunere clară. Spune ca Simona trebuie să beneficieze de o gală de retragere, prin care să-și ia rămas bun de la fani.

„Pe Simona o cunosc de când aveam 8-9 ani și știu cât de mult iubește tenisul. Cred că nu a vrut să ia nimic pentru a o ajuta. Când s-a întâmplat chestia avea 30 de ani, avea Grand Slam-uri castigate, mulți ani de zile locul 1 în lume. Cred că a fost o greșeală în echipa ei. Nu îți întrebi zilnic echipa, ma ce îmi dai de băut, o faci la început.

Dacă cineva din echipă nu este atent la ce îți dă să bei, tu ești de vină că ai băut-o. Sunt 100% sigur că nu a vrut să se dopeze, pentru că nu avea nevoie. Pentru ce carieră a avut, nu merită să se încheie așa. Cred că merită să mai prindă încă câțiva ani de turnee și când decide să se oprească, să fie o gala pentru toată cariera ei. Să se retragă în spectacol, pentru că și ea a făcut spectacol. A ajutat enorm tenisul românesc. Avem nevoie de ea, să fie din nou în tenisul românesc și să mai prindem câțiva ani din cariera ei”, a spus Marius Copil la podcastul Business Philosophy.

Cei de la TAS au anunțat că Simona Halep va fi audiată între 7 și 9 februarie, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani. Sportiva noastră a acuzat un tratament nedrept din partea ITIA și este convinsă că își va demonstra nevinovăția la TAS.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed