Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul?! Scandal uriaş după înfrângerea cu FC Botoşani: ‘Lumea o ia razna’ + Atac dur la adresa fanilor

Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul?! Scandal uriaş după înfrângerea cu FC Botoşani. Antrenorul gazdelor era extrem de nervos după înfrângerea de acasă, contra lanternei roşii din Superliga.

Dorinel Munteanu i-a ameninţat, mai întâi, pe jucători. A spus clar că cel puţin 10 jucători vor fi daţi afară de la echipă.

Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul?!

Dorinel Munteanu şi-a distrus echipa după Oţelul-FC Botoşani 0-2. Spune că a schimbat obiectivul echipei. Nu mai vrea în play-off, vrea evitarea retrogradării. „Sunt cel mai dezamăgit om pentru că echipa mea a jucat foarte slab. Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat. Lumea o ia razna, trebuie să schimbăm obiectivul.

Lumea o ia razna după un asemenea eşec. Să rămânem în prima ligă, dacă asta vor distinşii noştri suporteri. Până astăzi ar trebui să fie mulţumiţi şi onoraţi că participă la această competiţie în postura în care suntem. Sunt oameni provocatori care vor să provoace. Multe tabere, nu vreaă să fac o conspiraţie. Atâta timp cât mai sunt 27 de puncte puse în joc speri la orice. Acum doar la retrogradare ne gândim. Se vor schimba cel puţin 10 jucători”, a tunat Dorinel Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

După ce a lansat un nou atac la adresa propriei echipe, Dorinel Munteanu a ameninţat că pelacă de la echipă. „Mesajul meu nu a fost înţeles de către jucători. Ceea ce spun eu trebuie să fie lege. Vor fi cel puţin 10. Rus face parte din grupul celor care au primit foarte multe şanse. Îi critic la general.

Trag concluziile necesare, fac analiza jocurilor. Dacă îmi asum responsabilitatea rezultatului să-şi asume şi jucătorii prestaţia. în câteva zile decid dacă voi continua sau nu la această echipă. S-a ajuns la nivelul maxim de nervozitate şi agitaţie în care nu mai pot să fac faţă. Am dus echipa din liga a treia în prima. Să fie suporterii nemulţumiţi e prea mult pentru un om care îşi doreşte performanţă”, a mai spus antrenorul Oţelului, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed