Alexandru Mitriţă s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa propriei echipe, după egalul cu UTA: ‘Faci cadouri la adversari, mereu greşeli’ + Ce spune despre plecarea de la CSU Craiova

Alexandru Mitriţă s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa propriei echipe, după egalul cu UTA. CSU Craiova a fost condusă, dar a revenit pe tabelă. S-a terminat UTA-CSU Craiova 2-2 şi titlul e din ce în ce mai departe pentru echipa lui Ivyalo Petev.

Alexandru Mitriţă era un car de nervi la finalul meciului. Nu-şi explică greşelile celor de la CSU Craiova din apărare. Gafele au dus la două goluri ale celor de la UTA.

Alexandru Mitriţă s-a dezlănţuit!

„Am făcut cadou două goluri, dar când faci cadouri la adversari, greşeli ăsta e rezultatul. au fost două greşeli pe început. Dinpăcate, am repetat greşelile din meciul trecut. Am avut posesie totală, dar am pierdut multe puncte importante. Dacă vom continua să pierdem puncte se va mări avantajul. Mergem în vancaţă şi la următorul meci va fi mai bine. În prima repriză nu am jucat bine”, a spus Alexandru Mitriţă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Alexandru Mitriţă a vorbit şi despre viitorul său la CSU Craiova. „Vreau să termin campionatul aici, sunt venit de 6 luni aici. Trebuie să îmbunătăţim anumite astepte şi să urcăm în clasament. Pierdem puncte pe mâna noastră şi trebuie să reglăm asta”, a mai spus Mitriţă, conform sursei citate.

După 21 de etape disputate în Superliga, cei de la CSU Craiova se află pe locul secund, dar la 10 puncte în spatele liderului FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed