Zeljko Kopic face anunţul serii! Ce le-a promis fanilor după victoria cu FC Botoşani: ‘E foarte important’ + Ordin pentru jucători înaintea duelului cu FC Voluntari

Zeljko Kopic face anunţul serii! S-a aflat ce le-a promis fanilor după victoria cu FC Botoşani. FC Botoşani-Dinamo 0-2 şi câinii au făcut 13 puncte în Superliga. I-au îngropat pe moldoveni spre liga a doua şi încă mai speră la salvarea directă.

Zeljko Kopic le-a făcut o promisiune uriaşă fanilor lui Dinamo. Vrea să salveze echipa de la retrogradare. Şi-a felicitat echipa pentru felul cum a jucat pe terenul ultimei clasate.

Zeljko Kopic face anunţul serii!

„Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor. De energia şi intensitatea arătată. Am fost echipa mai bună. E foarte important pentru club şi fani că am câştigat. Un gol de top al lui Politic, dar şi al doilea a fost frumos. Toţi jucătorii au evoluat la nivel maxim. Obiectivul e să facem tot ce putem pentru a rămâne în prima ligă. Vom lupta până la capăt, nu sunt dubii. Acesta e singura noastră opţiune”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul celor de la Dinamo a dat ordin după victoria cu FC Botoşani. Şi-a avertizat propria echipă. Câinii sunt obligaţi să învingă şi în ultimul meci din 2023, contra celor de la FC Voluntari. „Va fi un meci foarte greu cu Voluntari. Au stabilitate, identitate de joc. Nu avem altă opţiune decât să câştigăm. Vom fi pregătiţi ca să câştigăm”, a mai spus antrenorul celor de la Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed