Probleme mari pentru Dennis Man! Anunțul care tocmai a venit din Italia. Este foarte grav

Probleme mari pentru Dennis Man! Anunțul care tocmai a venit din Italia. Este foarte grav. Italienii nu au fot deloc impresionați de prestațiile tricolorului la meciul din etapa cu numărul 17.

Parma nu a reușit să marcheze niciun gol la meciul cu Cosenza din Serie B, scor 0-0. Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari și nu au scăpat de criticile italienilor.

Probleme mari pentru Dennis Man!

După remiza de 0-0 cu Cosenza, Parma rămâne în continuare lider de clasament, însă Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost notați cu note mici de către italieni.

Cei doi jucători de la naționala lui Ei Iordănescu nu au prins tot meciul, Mihăilă a fost schimbat în minutul 69, iar Man în minutul 80.

Cea mai mică notă primită de jucătorii de la Parma a fost a lui Antoine Hainaut, nota 3, după ce a fost eliminat în minutul 6 pentru cumul de cartonașe galbene. Dennis a fost notat cu 6,7, iar Valentin Mihăilă a primit doar 6,8, potrivit Sofascore.

Man, în topul celor mai buni fotbaliști

Jurnaliștii de la tuttomercatoweb au realizat un top al celor mai buni jucători din Serie B, printre care se numără și Dennis Man, care are o medie a notei de 6,41 și este pe locul șase în clasament.

Pe primul loc se află Daniele Casiraghi, legitimat la Sudtirol. Mijlocașul ofensiv a reușit să marcheze opt goluri și să ofere trei pase decisive în 15 partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed