Vedeta lui Gigi Becali nu a mai suportat! Ce le-a spus şefilor echipei înaintea ultimului meci. Nici nu a mai vrut să audă de disputa cu viitoarea echipă

Vedeta lui Gigi Becali nu a mai suportat! S-a aflat ce le-a spus şefilor echipei înaintea ultimului meci. Nici nu a mai vrut să audă de disputa cu viitoarea echipă. Este pregătit să plece la noua sa formaţie.

Partida de sâmbătă seara de pe stadionul Ion Oblemenco, în care Poli Iași a remizat cu CSU Craiova, scor 2-2, a fost ultima pentru Luis Phelipe, înainte să plece la FCSB.

Vedeta lui Gigi Becali nu a mai suportat!

Pentru Poli Iași mai urmează încă o partidă, însă Luis Phelipe nu va mai putea să își ajute echipa. Acesta va întra într-o scurtă vacanță, apoi va merge la echipa la care este deja transferat, FCSB.

„Sunt şi supărat şi fericit pentru rezultatul de azi. Acum trebuie să mă transfer, dar e un grup excepţional la Iași. Îi iubesc pe toţi de aici, acum aştept această nouă provocare. Da, este ultimul meci, s-a pus presiune pe mine. Mă bucur că am scos un punct important.
Antrenorul mi-a spus «Luis, trebuie să te bucuri, trebuie să ne ajuţi înainte de a te transfera»”, a declarat Luis Phelipe după meciul de sâmbătă seara, potrivit Orange Sport.

Fostul jucător de la Poli Iași a declarat că se simte foarte pregătit și este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și câștiga locul la noua echipă.

„Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi câştig locul în echipă. La FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea. Vreau să văd acest meci, este un meci important pentru mine. E Poli Iaşi împotriva echipei mele, FCSB. Inima mea este împărţită. Vor fi momente grele, sunt convins. Dar mă duc acolo să muncesc serios, să fiu serios”, a mai adăugat Luis, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed