Vestea momentului despre Ianis Hagi! Ce a făcut tricolorul la ultimul meci. Spaniolii au dat verdictul

Vestea momentului despre Ianis Hagi! S-a  aflat ce a făcut tricolorul la ultimul meci. Spaniolii au dat verdictul.

Internaționalul român a fost titular în meciul Alaves – Las Palmas, din runda cu numărul 16 din La Liga. Hagi a impresionat la finalul primei reprize cu o pasă de excepție.

Ianis Hagi, titular în meciul cu Las Palmas

Ianis Hagi a intrat din pimul minut al meciului pierdut de echipa sa cu 0-1 în fața celor de la Las Palmas. Internaționalul român a avut o evoluție bună, iar în minutul 41 ar fi putut să-și treacă în cont un assist. I-a trimis foarte bine lui pe Samu Omorodion, însă atacantul  a ratat din poziție de unu la unu cu portarul advers.

Alaves a marcat de două ori, dar ambele reușite au fost anulate de VAR, pentru ofsaid.

Ianis Hagi a părăsit terenul în minutul 63, fiind înlocuit cu Benavidez. Fiul lui Gică Hagi a fost vădit deranjat de decizia antrenorului său și a fost surprins înjurând.

În meciul cu Las Palmas a șutat o dată pe lângă poartă, a reușit 8 din cele 11 pase încercate, a creat o ocazie de gol și a câștigat un duel aerian. Cei de la Sofascore i-au acordat nota 7,3. A fost a doua cea mai mare notă din echipa sa, după Luis Rioja.

Alaves ocupă locul 13, cu 16 puncte, în prima ligă din Spania.

Ianis Hagi a jucat 13 meciuri și a marcat de două ori pentru Alaves, în toate competițiile. În acest moment, internaționalul român este cotat la 4 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed