Gică Hagi pleacă de la Farul! Anunţ incredibil al antrenorului. Motivele din spatele deciziei

Gică Hagi pleacă de la Farul! Anunţ incredibil al antrenorului. Motivele din spatele deciziei tehnicianului. Dezvăluiri uluitoare ale antrenorului constănţenilor făcute chiar înaintea meciului.

Gică Hagi surprinde pe toată lumea. Anunţ incredibil înaintea duelului cu Petrolul din Superliga.

Gică Hagi pleacă de la Farul!

Gică Hagi nu mai vrea să fie antrenor la Farul. Campioană în sezonul precedent, Farul este pe locul opt și se luptă pentru accederea în play-off. Acum, Hagi a făcut un anunț major la conferința de presă. Este gata să lase locul unui alt antrenor la Farul Constanța și să vândă o bună parte din acțiunile clubului.

Totuşi, nu are de gând să se retragă complet de la club. Vrea să păstreze un procent de zece la sută din acțiunile clubului. „Constanța, Dobrogea, trebuie să devină o prioritate importantă. Farul trebuie să devină echipa tuturor, trebuie să fie un exemplu, cum trebuie să fie organizat un club.

Trebuie să aibă un buget foarte mare. Foarte mare! Farul trebuie să aibă un antrenor care e plătit, nu care e patron. De la anul, trebuie să aibă un antrenor care va fi plătit și care nu e patron. Lucrurile trebuie să se schimbe.

Drumul ăsta nu cred că e un drum care să fie bun. Cred că rămâneți cu toții surprinși, dar ăsta e adevărul. Cu siguranță că eu, personal, o să reflectez. Dacă v-am zis-o public, voi face lucrul acesta.

Lucrurile nu mai pot merge în continuare așa. Lucrurile trebuie să meargă în progres, în dezvoltare. Bugetul unei echipe, pentru a fi printre cele mai bune din România, nu poți să lucrezi cu deficit de buget. Nu poți să n-ai bani de transferuri și celelalte să aibă, și dacă stă Hagi pe bancă ce ușor e și mergem să câștigăm.

Au fost doi ani, am dus, am făcut lucruri bune, mai puțin bune, am vorbit. Voi păstra 10%, nu vreau mai mult. O spun public ca s-o înțeleagă toată lumea.

Nu plec din club, rămân cu 10%, dar trebuie să vină oameni cu bani, care vor și cred că Farul e un club foarte bine organizat. Orașul, comunitatea, trebuie să înțeleagă că echipa asta aduce spectacol în oraș, face reclamă orașului și trebuie să fie la nivel de top!”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

În perioada în care a condus echipa dobrogeană, Hagi a câștigat două titluri, o Cupă a României și o Supercupă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed