Gigi Becali s-a dezlănţuit! L-a făcut praf pe patronul celor de la CFR Cluj. Scandal uriaş înaintea derby-ului Superligii

Gigi Becali s-a dezlănţuit! L-a făcut praf pe patronul celor de la CFR Cluj. S-a aflat detaliul care l-a scos din minți pe latifundiarul din Pipera. Scandal uriaş înaintea derby-ului Superligii.

Gigi Becali, război deschis cu finanțatorul celor de la CFR Cluj! Florinel Coman, mărul discordiei. Ce a transmis omul cu banii de la FCSB.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a cerut vehement suspendarea lui Florinel Coman, în urma evenimentului controversat din partida cu Oțelul Galați, din cadrul etapei #19 a Superligii.

Fotbalistul roș-albaștrilor a încasat cel de-al doilea galben și și-a forțat eliminarea din teren, pentru partida din Cupă, cu FCU Craiova. Atacantul va putea evolua însă în următoarea etapă a competiției interne, cu CFR Cluj.

Varga dorește ca LPF să intervină și să îl suspende pe Coman pentru gestul nefotbalistic de care a dat dovadă.

„Vreau să trag un semnal de alarmă privind «cazul Florinel Coman». Vă dați seama că eu nu am nimic cu jucătorul.

Nu mă apuc eu să vorbesc acum despre fotbaliști, dar rog Federația, rog Liga Profesionistă să se autosesizeze, să se implice pentru ca această competiție să se dispute sub semnul egalității de șanse și al fair-play-ului!”, a comentat Varga, potrivit Fanatik.

Gigi Becali răspunde afirmațiilor finanțatorului CFR Cluj: ”Îi propun să înceteze cu presiunile!”

Latifundiarul din Pipera i-a transmis un avertisment subtil finanțatorului celor de la CFR Cluj.

„Ori vrem să ne luptam pe teren pentru titlu, ori pe la comisii. Hai să ne hotărâm. Eu îi propun lui Neluțu Varga să înceteze cu presiuni din astea că știe clar că doar ce scrie arbitrul în raport aia e sfântă și așa rămâne.

Eu știu că Florinel Coman e Florinel Coman, nu Messi. Acum tremurăm de frica lui Coman? Dacă sunt mai buni ca noi ne vor bate și cu Florinel pe teren și aia este. Dar să te apuci să ceri nu mai știu eu ce din astea pe la FRF mi se pare prea mult.

Pentru ce a făcut Coman a primit al doilea cartonaș galben și apoi a fost eliminat, așa cum scrie la regulament. Acum cerem să schimbăm regulamentul? Important este și va rămâne doar ceea ce a scris Bârsan în raport.

După acel raport o să fie judecat Florinel Coman, restul sunt vorbe aruncate. Hai să jucăm totuși acest campionat doar pe teren!”, a afirmat Gigi Becali, potrivit Prosport.

FCSB se va duela cu FCU Craiova, în cadrul rundei 3 din Cupa României, joi seară, de la ora 20.45, pe Stadionul Ion Oblemenco!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed