Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali s-a dezlănţuit. Jucătorii care vor pleca de sub comanda lui Elias Charalambous

Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali s-a dezlănţuit. S-a aflat care sunt jucătorii care vor pleca de sub comanda lui Elias Charalambous. Patronul vicecampioanei României a întocmit o „listă neagră” cu fotbaliștii pe care nu-i mai dorește la echipa sa.

FCSB a câștigat cu Dinamo, scor 1-0, meciul din etapa a 17-a a Superligii. Totuși, nu toți jucătorii roș-albaștrilor l-au impresionat pe patronul echipei, Gigi Becali.

Gigi Becali s-a dezlănţuit

Printre fotbaliștii pe care latifundiarul din Pipera i-a criticat recent se regăsesc Damjan Djokovic și Andrea Compagno. Mai nou, pe „lista neagră” a lui Becali au ajuns și alți trei jucători.

Unul dintre ei este Dorin Rotariu. El semnase cu FCSB în vară. La echipa lui Elias Charalambous, fostul dinamovist a jucat în 4 partide, fără a avea vreo realizare.

Un altul este Cristi Ganea. El are are 5 partide jucate pentru FCSB în actualul sezon, dintre care 3 în Superliga și două în Cupa României.

Al treilea jucător care nu a reușit să-l mulțumească pe patronul formației bucureștene este Valentin Crețu, fotbalistul care a primit un cartonaș roșu în duelul cu FCU Craiova. Contractul lui se apropie de final, iar, conform Digisport.ro, acordul nu va mai fi prelungit.

Gigi Becali a devenit acționar principal al echipei FCSB în anul 2003, însă el a început să investească la gruparea roș-albaștrilor încă din anul 2000.

De atunci, FCSB a obținut 12 trofee: 5 titluri, de 2 ori Cupa României, de 3 ori Super Cupa României și de 2 ori Cupa Ligii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed