Anunț incredibil despre Edi Iordănescu! S-a aflat după calificarea la EURO 2024. Tatăl selecționerului nu s-a mai abtinut

Anunț incredibil despre Edi Iordănescu! S-a aflat după calificarea la EURO 2024. Tatăl selecționerului a dat cărțile pe față și a spus care este asul din mâneca fiului său. A profitat la maximum de circumstanțe.

Anghel Iordănescu, discurs sincer despre calificarea tricolorilor la Campionatul European! Fostul selecționer a vorbit deschis despre tactica fiului său.

Anunț incredibil despre Edi Iordănescu!

Anghel Iordănescu este dezamăgit de modul în care se desfășoară competiția internă în prezent, Superliga părând să fie lipsită de calitate.

Fostul selecționer consideră calificarea la EURO 2023, obținută de către fiul său, un pas înainte către remodelarea sportului românesc în general. Tricolorii s-au calificat la turneul final după 8 ani de eșecuri.

„Au obținut o performanță fantastică, excepțională. Toți cei care au jucat sau au fost în lot merită felicitări. Performanța depășește cu mult ceea ce oferă fotbalul românesc.

Mă refer la competiția internă, la cluburile noastre, la această invazie de jucători străini, cu puțină calitate.

Dacă m-aș raporta și la situația financiară a unor cluburi, chiar și la arbitrajele din fotbalul nostru, la exprimarea echipelor fruntașe în cupele europene, unde suntem eliminați pe bandă rulantă, performanța este fantastică.

Aș vrea să remarc și rolul FRF și, nu în ultimul rând, echipa tehnică, cea medicală, tot personalul. Au intrat în istoria fotbalului românesc!”, a declarat Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

Anghel Iordănescu: „Trebuie creată o anumită concurență în lot!”

Anghel Iordănescu i-a dat un sfat subtil fiului său, Edi Iordănescu, care se află, în prezent, la cârma primei reprezentative.

„Selecționerul (n.r. – Edi Iordănescu) trebuie să redescopere, să reinventeze, să regăsească jucători care ajută naționala. Ar trebui să apară și jucători tineri. Trebuie să fie creată o anumită concurență la nivelul lotului.

Eu cred că va fi greu să fii titular la națională dacă nu joci la club. Dacă vă uitați la echipa din 1994, au apărut câțiva jucători tineri, care la următoarea competiție, la Campionatul European, au devenit titulari.

Mă refer la Gâlcă, Filipescu, Gică Craioveanu, Panduru, Moldovan, Adrian Ilie. Au fost aduși lângă națională și au contribuit și ei prin presiunea pe care au pus-o asupra titularilor la performanța echipei naționale!”, a mai spus fostul selecționer.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed