Probleme mari pentru cei de la FCSB! Elias Charalambous, avertizat înaintea derby-ului cu Dinamo. Greşeala uriaşă pe care ar putea să o facă

Probleme mari pentru cei de la FCSB! Elias Charalambous, avertizat înaintea derby-ului cu Dinamo. Greşeala uriaşă pe care ar putea să o facă antrenorul cipriot. O fostă glorie a roş-albaştrilor atrage atenţia.

Elias Charalambous trebuie să ştie. Totul s-a aflat înaintea Derby de România, Dinamo-FCSB.

Elias Charalambous, avertizat înaintea derby-ului cu Dinamo

Dinamo a ajuns la nouă etape consecutive fără victorie în Superliga. Vine după două înfrângeri la rând, ambele în deplasare. Chiar şi aşa, Alexandru Bourceanu îl avertizează pe Elias Charalambous.

Spune că vicecampioana României ar putea fi încurcată de pauza competițională de la echipa națională. Mai mult, motivația gazdelor va fi una mare, ținând cont de miza meciului.

„Echipa a început foarte bine și cred că un parcurs mai puțin nefericit în cupele europene i-au făcut să aibă un avans în campionat. Bine, putea să fie mai mare cred.

De obicei, după o pauză a echipei naționale echipa arătă o scădere. La primul meci echipa nu arată cel mai bine. Probabil pentru că unii jucători pleacă la echipa națională, iar ceilalți se pregătesc la club. Dar pe de altă parte, acesta este un meci în care ești mai motivat ca niciodată.

Cred că Dinamo, chiar dacă e mai jos în clasament, o să aibă acea dorință. Au mulți jucători tineri, dar cu suporterii în spate o să fie mult mai motivați”, a declarat Alex Bourceanu, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed