Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Vedeta care urmează să ajungă la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Vedeta care urmează să ajungă la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră înaintea derby-ului Dinamo – FCSB.

Latifundiarul din Pipera se gândește deja la campania de achiziții din această iarnă și știe de ce are nevoie antrenorul pentru a lua titlul.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous

Gigi Becali nu mai este deloc încântat de Andrea Compagno și vrea să-i caute înlocuitor. Deși Mihai Stoica spune că nu este nevoie de un atacant, patronul are altă părere. Vrea un jucător combinativ.

Fotbalistul dorit de Becali ar putea să fie însă Ianis Stoica, dat la U Cluj. Tânărul atacant a marcat deja 5 goluri și a dat 4 pase decisive, în acest sezon.

În 2018, Gigi Becali îi punea fotbalistului care la acea vreme avea 15 ani o clauză de 500 de milioane de euro.

„Vreau să fac performanță cu Man, Moruțan, Coman și în 3-4 ani să iau 100 de milioane. Păi în câțiva ani un Mbappe o să facă 700 de milioane sau un miliard. Atunci unul de aici nu poate să facă 100 de milioane?

Și dacă o să pot să iau banii ăștia, am alții de promovat. Ianis Stoica are 15 ani jumăte și mi-a spus MM că diferența la antrenamente nu se vede. În 3 ani o să-i pun 500 de milioane clauză! Păi eu sunt prost?

Eu vreau să vând fotbaliști! Nu vând români, portughezi sau spanioli. Vând fotbaliști! Nu contează naționalitatea”, declara în trecut Becali la Pro X.

În acest moment, Ianis Stoica este cotat la 750.000 de euro.

„Mi-a dat și încredere (n.r. clauza), dar era și presiune. Nu sunt deciziile mele. Eu respect poziția clubului și știu că trebuie să-mi fac treaba cât pot de bine. Îmi plăcea presiunea asta, nu mă incomoda. Îmi place să joc cu presiune.”, recunoștea fotbalistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed