Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit! Ameninţări în direct pentru propria echipă. Ce trebuie să se întâmple în derby-ul cu FCSB

Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit! Ameninţări în direct pentru propria echipă. Ce trebuie să se întâmple în derby-ul cu FCSB.

Dinamo joacă cu FCSB, duminică, de la ora de la ora 20:30, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga României.

Ovidiu Burcă a trecut la amenințări

FCSB este pe pimul loc în Superliga înaintea duelului cu marea rivală, în timp ce elevii lui Ovidiu Burcă sunt penultimii în clasament.

Antrenorul lui Dinamo este convins că elevii săi pot să iasă din pasa proastă în care sunt și asta pentru că sunt extrem de motivați înaintea derby-ului.

”Este un meci de mare încărcătură, de mare intensitate, este derby-ul fotbalului românesc și sperăm să ne ridicăm la nivelul tradiției. Chiar dacă nu trecem printr-o perioadă foarte bună eu sunt foarte optimist și foarte încrezător că de data aceasta vom juca foarte bine și vom lua puncte.

Ținând cont de poziția în care suntem acum e un derby destul de dezechilibrat, așa arată pe foaie. Realitatea, de multe ori, poate infirma calculele hârtiei. Eu știu că avem o situație din care vrem să ieșim și ăsta ar fi cel mai frumos moment în care putem să întoarcem situația”, a spus antrenorul.

Burcă: „Este momentul în care putem să întoarcem situația”

Burcă a ținut totuși să-și avertizeze jucătorii.

„E un derby, pentru suporteri ar fi un moment în care le-am reconfirma apartenența la acest club. Suntem într-o perioadă nu tocmai bună și avem nevoie de puncte. Îmi doresc foarte mult pentru acești jucători să poată să se bucure după un meci. Pare că am uitat lucrul ăsta, am suferit foarte mult.

La momentul promovării toată lumea m-a întrebat care e obiectivul. Atunci am cerut șase luni și timpul a cam expirat. E timpul să pun presiune pe jucători. Dacă până acum spuneam că s-a jucat bine, am ajuns la momentul în care lumea nu prea mai are răbdare.

Îi simt bine pe jucători, toată perioada asta i-a făcut să se unească și simt că acesta este momentul în care putem să întoarcem situația. Sunt un antrenor destul de exigent, dar presiunea trebuie să o pui atunci când jucătorii sunt pregătiți”, a mai declarat Ovidiu Burcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed