Gică Hagi se va enerva cumplit! Anunţ incredibil al unui oficial de la Farul. Greşeala uriaşă a antrenorului

Gică Hagi se va enerva cumplit. Un oficial de la Farul a vorbit despre cea mai mare greșeală făcută de antrenor.

Farul a câștigat sezonul trecut titlul de campioană a României, da acum este pe locul 2 în Superliga cu 22 de puncte. În următoarea etapă, constănțenii o întâlnesc pe FC Voluntari.

Gică Hagi se va enerva cumplit

Ciprian Marica a făcut mai multe declarații care cu siguranță îl vor enerva pe Gică Hagi. Acționarul constănțenilor spune că în perioada de transferuri din vară, s-au făcut mai multe greșeli.

Sezonul trecut, echipa condusă de Hagi a câștigat titlul, dar acum nu este sigură că va prinde play-off-ul. În acest moment, nu traversează o perioadă prea bună după ce a ajuns la 5 meciuri fără victorie în Superliga.

„Noi la Farul suferim. Se întâmplă să ai și perioade mai grele, cert e că am greșit în perioada de transferuri, am greșit abordarea și astăzi cumva plătim prețul. Învățăm din ceea ce s-a întâmplat în vară și sperăm să corectăm în iarnă. Am greșit și pentru că nu am adus jucătorii care trebuia și că i-am adus târziu.

Faptul că ne-am pripit, faptul că am vrut să avem anumiți jucători și am crezut că putem să-i valorificăm noi mai bine decât ceilalți. Cred că ne-am bazat prea mult pe Gică (n.r. – Gică Hagi) și pe ceea ce știe el să facă. Știe, fără doar și poate, însă în egală măsură dacă ai unul, doi, trei e ok, dar dacă ai deja opt, nouă, zece e mai greu să faci ceva”, a spus Ciprian Marica, potrivit Fanatik.

Ciprian Marica este de părere că în perioada de mercato din iarnă, Gică Hagi ar trebui să aducă jucători de la propria academie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed