Răzvan Burleanu s-a decis! Ce se întâmplă cu omul de încredere al şefului FRF: ‘Ce faci, mă dai afară?’

Răzvan Burleanu s-a decis! S-a aflat ce se întâmplă cu omul de încredere al şefului FRF. Mihai Stoichiță a dat cărțile pe față. Ce spune despre plecarea din funcția de director tehnic al Federației Române de Fotbal.

Dar fiind succesul României în cadrul campaniei de calificare la EURO 2024, Răzvan Burleanu și-a consolidat poziția de președinte al FRF.

Răzvan Burleanu s-a decis

Pe de altă parte, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, a vorbit despre perspectiva de a părăsi funcția pe care o ocupă.

„Mereu am zis că Burleanu a avut dreptate, altfel nu mă duceam acolo. Multă lume m-a întrebat ce fac acolo. Ce să caut? M-am urcat într-o barcă în care eu consider că pot sa traversez oceanul și cu asta am terminat discuția.

Și dacă e să plece eu nu o să mă agăț de post. Dacă pleacă Burleanu plec și eu, sigur că da. Și aseară i-am zis: ‘Ce faci, mă dai afară? Mi-ai trasat un obiectiv să ne calificăm cu U17, să ne calificăm cu naționala mare și să trecem pe primul loc cu Daniel la U21’.

Nu am reușit din cauza unui arbitru, zic eu, rău intenționat aseară. Burleanu mi-a zis că obiectivele sunt îndeplinite. Dar plec dacă pleacă Burleanu, am mai spus asta, nu se pune problema. Nu am spus-o gând e bine, am spus-o când era rău”, a spus Mihai Stoichiță, conform Fanatik.

Selecționata României s-a calificat la turneul final din Germania de pe prima poziție în Grupa I, dat fiind succesul din partida cu Elveția, scor 1-0.

De altfel, reprezentativa României a încheiat preliminariile fără înfrângere. Numai Franța, Anglia, Portugalia, Ungaria și Belgia au mai reușit o astfel de performanță în actuala campanie de calificare la EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed