Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! L-a dat de gol pe Edi Iordănescu. Cum a calificat selecţionerul naţionala la EURO 2024

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! L-a dat de gol pe Edi Iordănescu. S-a aflat cum a calificat selecţionerul naţionala la EURO 2024. Fostul președintre al LPF a dat toate detaliile despre planul tehnicianului.

Dumitru Dragomir, verdict categoric! A dezvăluit secretul lui Edi Iordănescu. Modalitatea prin care a obținut calificarea la turneul final.

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit!

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a analizat în detaliu partida de sâmbătă seară, în cadrul căreia tricolorii lui Edi Iordănescu s-au calificat la EURO 2024, în fața Israelului, 2-1.

Dumitru Dragomir recunoaște că adevăratul motiv pentru care românii au reușit să obțină biletul pentru Campionatul European a fost dăruirea și pregătirea aprigă de care au dat dovadă pe tot parcursul acestei campanii.

“Știți de ce am câștigat, totuși, cu echipa României? Pentru că eu am făcut un calcul aseară, m-am apucat de calcule. Nu am maieurile alea ale fotbaliștilor pe mine să știu sigur cât au alergat.

Dar după calculul meu, echipa Israelului a făcut peste 78 de kilometri, toată echipa inclusiv portarul, iar ai noștri au făcut peste 86 de kilometri. Deci, alergătura mai mare reglează puțin și valorile. Ai înțeles?

Dacă alergi mai mult, încurci. Iar noi am alergat mai mult, iar pentru asta este de felicitat Iordănescu pentru că a băpat jucători cu capacitate de efort mare. De exemplu Pușcaș. Păi ce, îl băga cineva pe Pușcaș?

Nici eu nu îl băgam pe Pușcaș. Dar el a gândit-o în felul următor. Domne, eu mă duc contra unei echipe obosite să joc. O parte sunt rezerve. Care s-ar putea să fie odihniți. Așa am gândit eu, m-am pus în mintea lui Iordănescu!”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

”Le-au dat ce trebuie, cât trebuie și când trebuie!”

Dragomir a scos în evidență atuurile formației lui Edi Iordănescu și a susținut faptul că, o parte din meritele calificării, trebuie să meargă către Federația Română de Fotbal, pentru modul în care a avut grijă de fotbaliști, pe tot parcursul campaniei.

“Eu trebuie să pun jucători care aleargă. Alibec putea să alerge cât Pușcaș? Niciodată. Dar este mai fotbalist decât Pușcaș. M-a uimit fundașul dreapta, Rațiu, cât a putut să alerge. M-a uimit fundașul stânga, Bancu, cât a putut să alerge.

M-a uimit Drăguș. Primele minute nu și-a dat seama că joacă greșit Drăguș. Și nu venea după fundașul lui, nici după mijlocaș. Până când a ieșit Edi, ați observat? Și l-a pus la punct. Vino și fă faza a doua.

Știi că Edi nu e antrenor rău. Acești jucători care au alergat. Voi l-ați văzut pe Stanciu? Eu la niciun meci nu l-am văzut alergând atât. Pentru asta eu felicit și corpul medical al Federației Române de Fotbal.

Pentru că le-au dat ce trebuie, cât trebuie și când trebuie. Fii atent aici, că eu mă pricep bine, am stat lângă echipa națională 21 de ani. Federația Română de Fotbal, nu știu cine e doctor acum, dar l-au avut pe Popescu, unul din eminenții acestei țări, genial!”, a concluzionat Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed