Gest şocant al lui Gigi Becali! Reacţie uluitoare după calificarea României la EURO 2024. Nu a mai făcut niciodată aşa ceva

Gest şocant al lui Gigi Becali! Reacţie uluitoare după calificarea României la EURO 2024. Nu a mai făcut niciodată aşa ceva. Patronul FCSB-ului i-a lăsat cu gura căscată în urma gestului făcut.

Echipa națională a României s-a calificat la EURO 2024 după ce a învins Israel, scor 2-1. Gigi Becali, în schimb, a luat o decizie uluitoare.

Gest şocant al lui Gigi Becali!

După victoria cu Israel din preliminariile pentru EURO 2024, Gigi Becali a fost întrebat despre performanța obținută de selecționata condusă de Edi Iordănescu. A refuzat să vorbească, susținând că nu îl interesează ce fac „tricolorii”, anunță Fanatik.

„Eu nu cred că nu îl interesează pe domnul Becali. Asta e o mare gură de oxigen. Valoarea jucătorilor români va crește, cluburile au interes să își promoveze mai bine jucătorii ca să ajungă la națională. Jucătorilor selecționați le va crește automat cota. Eu cred că se bucură, că se gândește la bani”, a spus fostul fotbalist Robert Niță, pentru sursa menționată mai sus.

România este în a doua urnă valorică

În acest moment, naționala României este în urna a doua valorică pentru tragerea la sorți care va stabili grupele la turneul final. Pentru a rămâne pe prima poziție, tricolorii trebuie să nu piardă ultimul meci cu Elveția. În cazul unei înfrângeri, România poate ajunge în urna a 3-a sau a 4-a.

Tragerea la sorți are loc pe 2 decembrie, începând cu ora locală 18:00 (19:00 la București), la „Elbphilharmonie” din Hamburg.

În acest moment, românii au putea ajunge într-o grupă foate grea cu Olanda, Franța și Elveția. Grupa accesibilă ar fi Austria, Slovenia și Slovacia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed