Scandal uriaş după calificarea României la EURO 2024! Cristian Tudor Popescu s-a dezlănţuit. Anunţul care va stârni valuri uriaşe

Scandal uriaş după calificarea României la EURO 2024! Cristian Tudor Popescu s-a dezlănţuit. Anunţul care va stârni valuri uriaşe. I-a făcut de rușine pe cei doi comentatori ai partidei cu Israel.

Cristian Tudor Popescu a făcut circ la scurt timp după calificarea României la EURO 2024! Detaliul care l-a scos din minți pe renumitul gazetar.

Cristian Tudor Popescu s-a dezlănţuit!

România s-a calificat la Campionatul European din Germania!

Cristian Tudor Popescu a urmărit partida din Ungaria cu sufletul la gură, 2-1 pentru tricolori în duelul cu Israel. A existat un aspect care l-a nemulțumit complet pe titratul gazetar.

Jurnalistul i-a criticat dur pe Emil Grădinescu și Cristi Mocanu, comentatorii TV ai partidei România-Israel, de la Prima TV. Popescu a fost deranjat de atitudinea gazdelor tv pe tot parcursul duelului.

Cei doi au avut intervenții intense pe toată durata partidei, prin urmare, ziaristul a livrat o părere pe alocuri ironică, spunând că România nu ar fi obținut calificarea fără contribuția comentatorilor.

„Cine merită calificarea

Învingând unele dintre cele mai puternice echipe de pe glob, adică Andorra, Belarus, Kosovo, Israel și Elveția, în meciuri formidabile, în care n-a avut nici urmă de noroc, naționala de fotbal a României s-a calificat, în fine, la Europene.

Însă, după părerea cârciocară a subsemnatului, cei care merită cu adevărat această calificare sunt necăjiții și statornic entuziaștii suporteri ai tricolorilor, care și-au înghițit dezamăgirile atâta amar de ani, fără să se lase păgubași.

Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv. Au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România. Fără ei, pierdeam. Cred că este „imperios necesar” ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași!”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

În continuare, în cadrul ultimei etape preliminare de la EURO 2024, România se va duela cu Elveția, pe 21 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed