Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! Ce i-a făcut vedetei mutilate de fostul soţ. Dezvăluiri de ultimă oră despre impresară / Foto

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce i-a făcut vedetei mutilate de fostul soţ cu ajutorul unui ciocan. Dezvăluiri de ultimă oră despre impresară. Vestea pe care a împărtășit-o cu urmăritorii.

Anamaria Prodan, reacție în cazul Danei Roba, femeia care a fost mutilată de propriul soț! Internauții au rămas muți de surprindere.

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut!

Daniel Balaciu este numele omului care a mutilat-o, conștient, pe Dana Roba, femeia alături de care are două fetițe.

Femeia a supraviețuit chinului, iar în prezent se află într-o relație sănătoasă alături de Beni, omul care a ajutat-o să treacă prin perioada traumatizantă. Beni are, la rândul său, doi copii, dintr-o căsnicie anterioară.

”Adevărata poveste de dragoste este fără sfârșit!”, a scris Dana Roba, în descrierea unei poze ce surprinde momentul perfect alături de noua sa familie.

Sursa Instagram

Dana a vrut să demonstreze fanilor că fetele sale se înțeleg perfect cu actualul său iubit și că lucrurile au revenit la normal în viața sa.

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă.

Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Oamenii nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni.

Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu!”, a declarat Dana Roba, citată de wowbiz.ro.

Reacție surpriză din partea Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a reacționat la fotografia postată de către Dana Roba. Cele două s-au întâlnit, nu cu mult timp în urmă, la salonul pe care make-up artista în deține în Capitală.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed