Adrian Mutu, mesaj pentru tricolori! Anunţul serii după calificarea României la EURO 2024: ‘Mă bucur pentru băieți’ + Ce urmează pentru elevii lui Edi Iordănescu la EURO 2024

Adrian Mutu, mesaj pentru tricolori. România s-a calificat din nou la EURO, după 8 ani. Tricolorii au învins Israel, scor 2-1, și vor juca pentru a 6-a oară la Campionatul European.

Adrian Mutu a fost cu ochii pe elevii lui Iordănescu și i-a felicitat imediat după meci. Briliantul le-a dat și un sfat tricolorilor.

„Felicitări. Am văzut meciul din minutul 20. Am avut și eu meci, dar apoi m-am uitat. Mă bucur pentru că meritam. Mă bucur pentru băieți. Și așa erau multe atacuri. În ultima parte a meciurilor România a luptat foarte mult.

E o generație foarte bună. Am văzut bucuria lor după meci, e cam aceeași generație ca și cu Mirel de la U 21. Băieții se vede că știu să joace împreună.

Edi are meritul că a știut să-i asambleze. Băieții au respectat bine strategia, au fost compacți. Au jucat ce trebuie la rezultatul de care aveam nevoie.

Mandatul lui Edi națională a început greu, dar acum pe bună dreptate îi dăm cezarului ce e al cezarului. A făcut o echipă care e pe primul loc cu 19 puncte. Și un egal și putem termina pe primul loc. Este incredibil.

Acum trebuie să ridicăm nivelul dacă vrem mai mult. La europene trebuie ridicat nivelul. Să trecem pe posesie. Să avem prestații mai solide la un nivel mai înalt.

La europene întâlnești echipe ca Elveția sau chiar mai bune.

Azi chiar trebuie să ne bucurăm. A fost un negativism exagerat la adresa lui Edi, și uite că a avut dreptate a calificat România la Euro.

Sincer azi mi-a plăcut echipa, nu un jucător, pentru că a fost un joc de echipă. Sper să fie o generație foarte bună în continuare”, a declarat Adrian Mutu după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed