Cristi Borcea s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Ovidiu Burcă şi a şefilor lui Dinamo. Verdictul care îi va enerva crunt pe suporteri

Cristi Borcea s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Ovidiu Burcă şi a şefilor lui Dinamo. Verdictul care îi va enerva crunt pe suporteri. Fostul şef al echipei din Ştefan cel Mare lansează acuzaţii grave.

Cristi Borcea nu vede cu ochi buni ceea ce se întâmplă la Dinamo. Spune că echipa lui Ovidiu Burcă este candidată sigură la retrogradarea din Superliga.

Cristi Borcea s-a dezlănţuit!

Dinamo trăieşte periculos. E penultima în Superliga, după revenire, şi are mari şanse să retrogradeze din nou. Acum, se află pe locul 15 în ierarhie, cu doar 10 puncte, la cinci în urma celor de la FCU Craiova și la două în fața celor de la FC Botoșani.

Cristi Borcea a vorbit despre criza de la gruparea din Ștefan cel Mare. Omul de afaceri nu vede nicio salvare pentru echipa lui Ovidiu Burcă, pe care o consideră principala candidată la retrogradare.

Întrebat despre felul în care apele se pot liniști la Dinamo, Borcea crede că noul stadion poate atrage mai mulți dinamoviști alături de echipă, care pot susține financiar clubul, conform sptfm.ro.

“Și dacă nu ajungeam să conduc Dinamo, tot mă durea sufletul. Sunt suporter al echipei de la 9 ani. Este normal să mă doară și este păcat că s-a ajuns în situația asta.

Nu văd nicio ieșire urgentă. Trebuie să aducă 5-7 jucători. Dar să nu uităm un singur lucru! Este și amprenta antrenorului. Uitați-vă la Oțelul, unde Dorinel Munteanu a promovat echipa din ‘C’ în ‘B’, apoi din ‘B’ în ‘A’. Uitați-vă cum joacă și unde este. Contează și antrenorul, dar acționarii împreună cu antrenorul trebuie să aducă jucători în iarnă. Suntem principala candidată la retrogradare!

Nu ne mai ducem în trecut. Nu ne mai gândim că a promovat în ‘A’ și s-a aprobat planul de organizare și tot. Depindea strict de finanțator și de antrenor, cum și-au făcut strategia. Se ceartă și între ei. Nu știu ce se întâmplă acolo, este clar că nu sunt bani.

Noi aveam buget peste 15 milioane și dacă nu câștigam un an trofeul, știți ce scandal aveam cu suporterii. Scriau și pe garduri. Eu nu spun să dea două milioane pe un jucător ca Torje, Zicu, Bratu, Lobonț, tot ce a fost mai bun în România. Dar eu zic că odată cu construirea noului stadion, să vină cât mai mulți dinamoviști. Nu pot să nu câștige cu nimeni de 10 etape și de 6 etape să auzim încontinuu că echipa n-o să mai arate așa.”, a declarat Cristi Borcea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed