Cristi Borcea a spus adevărul! Ce s-a întâmplat cu fiica secretă a milionarului. Totul a devenit public

Cristi Borcea a spus adevărul! S-a aflat ce s-a întâmplat cu fiica secretă a milionarului. Totul a devenit public. Chiar fostul şef al celor de la Dinamo a ţinut să vorbească despre aceasta.

Cristi Borcea a fost un adevărat crai. Are copii cu toate cele 3 soţii, dar mai are o fetiţă şi dintr-o relaţie extraconjugală.

Cristi Borcea a spus adevărul!

Acum, Cristi Borcea s-a decis să rupă tăcerea. A spus ce se întâmplă cu Carolyn, fetiţa pe care o are din relaţia extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu. Milionarul a avut o relaţie cu mama fetei când era căsătorit cu Mihaela Borcea.

Apoi, cei doi s-au judecat o lungă perioadă de timp pentru recunoaşterea paternităţii copilului. Avocata a cerut, în 2014, efectuarea unui test ADN. Până la urmă, Borcea şi-a recunoscut fiica, iar relaţia este una normală.

Acum fostul şef al lui Dinamo a vorbit în premieră despre fiica secretă, în cadrul podcastului Tare de Tot, cu Viorel Grigoroiu. Aceasta va împlini 17 ani în luna ianuarie şi este un elev model, aşa cum tatăl său a dezvăluit. Carolyn are o relaţie bună cu ceilalţi fraţi.

„Toţi copiii sunt la fel. Mergem şi în vacanţe. Sunt 3 în America şi 6 în România. Pentru ce i-ai făcut? Nu trebuie să ai grijă de ei? Copiii sunt cea mai mare responsabilitate. Să nu credeţi că mă văd zilnic cu ei, că nu am cum. Dar vorbesc cu ei, ies la masă cu ei.

Valentina acum e în America. A plecat cu Milan şi a stat împreună la Melissa acasă şi cu ceilalţi doi. Toţi 4 au fost la joacă, la mall împreună. Gemenii au 20 de ani. Asta mă menţne tânăr, în formă şi e un stimulent pentru ceea ce fac. Mă adaptez.

Sunt fericit şi cu cei mici şi cu ce mari. Nu am avut probleme cu ei. O am şi pe Carolyn care e la British şi învaţă foarte bine. Face 17 ani în ianuarie acum„, a spus Borcea, conform sursei citate.

Afaceristul de 50 de ani are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick âși gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela. George și Gloria, cu Alina Vidican. Carolyn cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed