Avertisment dur pentru Edi Iordănescu! Ce este obligat să facă selecţionerul. Calificarea la EURO 2024, obligatorie

Avertisment dur pentru Edi Iordănescu! S-a aflat ce este obligat să facă selecţionerul. Calificarea la EURO 2024, obligatorie pentru echipa națională. Dumitru Dragomir a dat verdictul.

Meciurile cu Israel și Elveția sunt decisive pentru echipa națională pentru a se califica la turneul final din Germania din 2024.

Avertisment dur pentru Edi Iordănescu!

Dumitru Dragomir a vorbit despre șansa pe care echipa lui Edi Iordănescu o are la EURO 2024, după o pauză de 8 ani de la ultimul turneu final, EURO 2016.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai vorbit, la prosport.ro, și de riscul ca tricolorii să rateze din nou un turneu final.

„Domn’e, sunt alături de echipa națională. M-aș bucura din tot sufletul să se califice. Voi fi bucuros ca orice român. Părerea mea este că ne vom califica. Dacă și acum pierdem calificarea, înseamnă că chiar suntem niște tâmpiți.

Am zis întotdeauna că în compania acestei grupe este imposibil să nu ne calificăm, dar uite că e aproape să nu ne calificăm că, ferească Dumnezeu, dacă ne bate Israelul, e deranj mare. Dar eu zic că nu ne bate, chiar dacă ei și-au ales Ungaria, nu ne poate bate Israelul.

(n.r. Credeți că au ales Ungaria pentru că ar miza pe ostilitatea publicului față de echipa noastră?) Da, bineînțeles. Ostilitatea maghiară față de România este de veacuri, așa că nu e o problemă”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed