Avertisment dur pentru Edi Iordănescu! Greşeala uriaşă a selecţionerului. Dorinel Munteanu atrage atenţia

Avertisment dur pentru Edi Iordănescu! Greşeala uriaşă a selecţionerului. Dorinel Munteanu atrage atenţia asupra meciurilor decisive pe care naționala României urmează să le dispute, în preliminările EURO 2024.

România mai are două etape de trecut pentru a se califica la EURO 2024. Meciul cu Israel, de sâmbătă seara și meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie. Ambele meciuri se vor disputa începând cu ora 21:45.

Avertisment dur pentru Edi Iordănescu! Dorinel Munteanu atrage atenţia

Dorinel Munteanu, cel mai selecționat fotbalist român, este de părere că meciurile care urmează trebuie tratate cu maximă seriozitate de jucătorii convocați de Edi Iordănescu.

Munteanu vede o problemă relaxarea tricolorilor, acest lucru îi poate împiedica să se califice.

”Dacă băieții sunt relaxați, crezând că sunt calificați, e o greșeală. Israel va juca ultima șansă cu noi, trebuie să ne amintim meciul de la București când am scos un egal norocos. Să nu rămânem la mâna meciului cu Elveția, pentru că atunci va fi foarte greu. Asta trebuie să conștientizeze băieții noștri.

Nu trebuie să ne apărăm sau să atacam. Israel va juca ultima șansă, așa că trebuie să ne ferim de o echipă rănită în orgoliu. Problemele pe care le au îi fac să se motiveze și mai tare.

Niciodată, echipa noastră nu s-a aruncat peste adversar, să dominăm, în această campanie. Suntem neînvinși, adevărat, dar am suferit în foarte multe meciuri, așa că trebuie să fim ordonați și să fim conștienți că ne va fi foarte greu”, a spus Dorinel Munteanu, la DigiSport.

Programul Grupei I din preliminariile EURO 2024

15 noiembrie 2023
ora 21:45 | Israel – Elveția

18 noiembrie 2023
ora 19:00 | Belarus – Andorra
ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023
ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed