Mircea Rednic nu s-a mai abţinut! Mesaj dur pentru Gică Hagi. Greşeala uriaşă făcută de antrenorul de la Farul

Mircea Rednic nu s-a mai abţinut! Mesaj dur pentru Gică Hagi. Greşeala uriaşă făcută de antrenorul de la Farul în urmă cu doi ani jumătate care l-a făcut pe antrenorul de la UTA să țină supărarea.

Mircea Rednic a fost antrenor la echipa lui Gică Hagi, actuala Farul, în 2020-2021, pentru doar 18 meciuri, după care a fost demis.

Mircea Rednic nu s-a mai abţinut! Mesaj dur pentru Gică Hagi

Mircea Rednic a mărturisit că înca este supărat după episodul demiterii lui de la Farul, din aprilie 2021, cu doar o zi înainte de ziua lui de naștere.

”Un picuţ mai sunt supărat pe el. Dar pe Gică n-ai cum să te superi. Am fost supărat pe el, dar îmi trece. Un picuţ aşa, mai sunt. Nu mi-a căzut bine. Mai era o etapă, era şi ziua mea.

Dar aşa este Gică Hagi. Pe el oricum nu-l poţi schimba şi trebuie respectat pentru ce a făcut ca jucător. El şi-a băgat banii în fotbal şi riscul era foarte mare. Din acest punct de vedere, merită toate laudele.

Dacă mai supără pe unul şi pe altul, trebuie să îl iertăm. N-ai văzut că după ce l-am bătut (n.r. Farul – UTA a fost egal, 2-2) şi-a băgat jucătorii timp de două ore în şedinţă. Mi-a părut bine un pic când l-am bătut, aşa este. Merita”, a spus Mircea Rednic, citat de Fanatik.

Rednic a antrenat-o pe actuala Farul Constanța timp de cinci luni, între decembrie 2020 și aprilie 2021. Timp în care a înregistrat două victorii, nouă egaluri și șase înfrângeri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed