Elias Charalambous, dat afară de la FCSB?! Antrenorul ofertat de către Gigi Becali. A recunoscut totul în direct

Elias Charalambous, dat afară de la FCSB?! Antrenorul ofertat de către Gigi Becali. A recunoscut totul în direct. Discuția pe care a purtat-o latifundiarul din Pipera cu un reprezentant al Dinamo.

Veste fulger pentru Elias Charalambous! Omul cu banii de la FCSB i-ar fi dat planurile peste cap. Cu cine ar putea fi înlocuit cipriotul.

Elias Charalambous, probleme cu vicecampioana!

Ioan Andone a recunoscut un schimb de replici pe care l-a avut cu Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Simbolul celor de la Dinamo a admis faptul că aproape a negociat postul de antrenor al vicecampioanei, în contextul unei întruniri surpriză la care a participat și latifundiarul din Pipera.

La scurt timp după dialog, antrenorul și-a permis să îi dea un sfat lui Elias Charalambous: să renunțe la sistemul de joc 4-3-3. 

După o analiză dură, Andone a recunoscut că, deși a primit o ofertă, nu și-a dorit vreodată în mod special să pregătească lotul vicecampioanei.

„(n.r. – Ați vrut vreodată să fiți antrenor la Steaua?) Nu, niciodată. (n.r. – Ocazii ați avut?) Da, el mi-a zis, Gigi Becali. Eram la el și mâncam niște cotlete de berbecuț, știe că eu sunt mâncău, gurmand.

Și vorbeam așa și zice: „Bă, dar ce te-aș aduce pe tine antrenor! Bă, dar tu nu poți, mă, că ești dinamovist”. Tot el, nici nu m-a lăsat să zic (n.r. – râde).

La Rapid a fost și nea Mircea Lucescu, a fost Rednic, dinamoviști. La Steaua e o altă… E reacția tribunei și tu te gândești că e o presiune din start!”, a declarat Ioan Andone, la ProSport Live.

Ioan Andone reprezintă un simbol al Dinamo, fiind, în trecut, și jucător, dar și antrenor la formația ”câinilor”. ”Fălcosul” i-a pregătit pe dinamoviști în perioada iunie 2010 – iulie 2011 și mai 2016 – februarie 2017.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed