Gică Hagi a dat verdictul! La ce echipă ar trebui să ajungă Ianis Hagi. Antrenorul Farului a spus clar

Gică Hagi a dat verdictul! La ce echipă ar trebui să ajungă Ianis Hagi. Antrenorul Farului a spus clar numele formației. Vrea să își vadă fiul călcându-i pe urme.

Gică Hagi, vorbe mari despre transferul lui Ianis Hagi! A spus clar unde visează să joace  fiul său. Un campionat puternic.

Gică Hagi a dat verdictul!

Vizitat de către turci la Constanța, Gică Hagi a făcut o scurtă analiză a formațiilor care se bat pentru titlu în campionatul din Turcia. 

Printre alte aspecte, Regele a admis că și-ar dori ca fiul său să poarte tricoul celor de la Galatasaray!

Ianis Hagi activează în prezent în La Liga, Deportivo Alaves transferându-l pe tricolor sub formă de împrumut, pe o perioadă de un sezon, de la Rangers.

„A fost o mândrie și o onoare să reprezint un club așa mare. Cred că am făcut o performanță foarte mare, să câștigăm în Europa. Eu și familia mea suntem mândri că am jucat pentru Galatasaray. Sperăm ca băiatul (n.r- Ianis Hagi) să ne ducă înapoi la Istanbul!”, a declarat Gică Hagi, la GalatasarayTV.

Regele se simte recunoscător pentru experiența sa din vestiarul turcilor și a recunoscut că și-ar dori să poată participa la un meci al celor de la Galatasaray, din cadrul Champions League.

„Îmi e din ce în ce mai greu să vin acolo. Dar voi încerca, măcar la un meci din Champions League.

Mă uit la fotbalul european în fiecare zi. Cunosc ce e la Galatasaray, dar de aici, de departe, nu din interior. Are un lot foarte bun, a luat campionatul, stă bine financiar și are jucători foarte buni. A început bine și în Europa, chiar dacă are o grupă foarte grea. Să vedem cum va merge în continuare.

Când vorbim de Galatasaray nimic nu e imposibil. S-a dovedit că se poate. Poți să te gândești să ajungi cel mai bun din Europa. Așa cred eu. E unul dintre cluburile mari din fotbalul european!”, a mai spus Gică Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed