Anunțul momentului despre Dennis Man. Echipa la care ar putea ajunge tricolorul. Edi Iordănescu trebuie să știe

Anunțul momentului despre Dennis Man. S-a aflat echipa la care ar putea ajunge tricolorul la final de sezon. Edi Iordănescu trebuie să știe ce se va întâmpla cu internaționalul român. Man traversează o perioadă excelentă la Parma.

Dennis Man ar putea părăsi formația Parma la sfârșitul stagiunii. Potrivit presei din Italia, jucătorul român are mari șanse să fie curtat de alte cluburi, astfel că oficialii „Cruciaților” ar trebui să-i prelungească acordul.

Anunțul momentului despre Dennis Man

Man mai are contract cu Parma până în vara anului 2025. În actualul sezon, internaționalul român a reușit să se impună în Serie B, după cum au remarcat și jurnaliștii italieni de la Parmalive.com.

De altfel, Dennis Man este aproape de a-l depăși pe Adrian Mutu în ce privește numărul de golurile marcate la Parma.

Între 2002-2003, „Briliantul” a înscris nu mai puţin de 22 de goluri pentru gruparea italiană, în vreme ce Man are, momentan, 18 goluri marcate la echipa din Peninsulă, începând din ianuarie 2021.

„Acest moment magic va declanșa inevitabil interesul pe piață din partea altor echipe, din Italia și din străinătate. Dacă, pe de o parte, Parma nu intenționează absolut să-l vândă pe Man, trebuie amintit că angajamentul internaționalul român va expira în iunie 2025.

Mai este mai mult de un an și jumătate, acest lucru este clar, dar este rezonabil să ne gândim că Parma poate și vrea să joace în avans. Altfel vara viitoare s-ar putea dovedi a fi foarte fierbinte pentru Man. Cu doar un an până la expirarea contractului.

Pe scurt, ni se pare că este momentul perfect să ne gândim la o reînnoire a contractului atacantului. În următoarele luni ar putea deveni jucătorul român cu cele mai multe goluri din istoria Parmei. În condițiile în care Adrian Mutu are acum doar 4 goluri avans.

Important este să nu riști să pierzi un astfel de atu. Ar fi o adevărată rușine. Se bucură din plin de cel mai bun moment al său de când joacă în Italia”, au scris italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed