Gestul neașteptat al fetei lui Mihai Stoica! Ce a făcut înaintea derby-ului FCSB-Rapid. Fanii au reacționat imediat/ Foto

Gestul neașteptat al fetei lui Mihai Stoica! S-a aflat ce a făcut Teodora Stoica înaintea derby-ului dintre FCSB și Rapid. Fanii din mediul online au reacționat imediat. Tânăra și-a exprimat susținerea pentru vicecampioana României.

Teodora Stoica, fata managerului general de la FCSB, se ocupă, deja de cinci ani, de paginile de socializare ale formației bucureștene.

Gestul neașteptat al fetei lui Mihai Stoica

De altfel, aceasta merge deseori la meciurile roș-albaștrilor, ea fiind o adevărată fană a echipei lui Elias Charalambous.

Recent, Teodora Stoica a postat o fotografie pe contul său de Instagram, însoțită de descrierea: „Împreună spre 27″, a fost mesajul scris de Teodora Stoica, aceasta sperând că FCSB va reuși să cucerească cel de-al 27-lea titlu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Stoica (@teodorastoica)

Teodora Stoica: „M-a ajutat mult în momentele dificile”

Teodora Stoica a vorbit despre relația pe care o are cu patronul vicecampioanei României. De altfel, Gigi Becali i-a fost alături în cele mai dificile momente din viața ei, după cum a dezvăluit tănâra, în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

„(n.r. despre relația cu Gigi Becali) E bună. Ți-am zis. M-a ajutat mult în momentele dificile. De exemplu, când mai mănânc lactate, mânănc doar de oaie și doar de la el, pentru că la el sunt cele mai bune. Știe exact ce să facă.

Adică eu când am avut problema și mă duceam să iau brânză, el spunea ‘Păi da, cancerul se hrănește cu lactatele’. Până la urmă faci ce vrei cu viața ta. Dar brânza și carnea de vacă sunt de evitat dacă ai așa ceva”, a afirmat Teodora Stoica, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed