Dan Petrescu se va enerva cumplit! Un apropiat al antrenorului a dat cărţile pe faţă. Ce l-a enervat la fostul tehnician de la CFR Cluj

Dan Petrescu se va enerva cumplit! Un apropiat al antrenorului a dat cărţile pe faţă. S-a aflat ce l-a enervat la fostul tehnician de la CFR Cluj. Toată lumea este mirată de comportamentul lui Petrescu de pe bancă.

Un fost jucător al lui Dan Petrescu, Cristian Dănălache, rupe tăcerea. Spune că nu a fost prieten cu antrenorul, dar rezultatele vorbesc pentru acesta.

Dan Petrescu se va enerva cumplit!

Dan Petrescu a fost asociat și cu o exigență ieșită din comun. A fost surprins în timpul meciurilor când își jignea jucătorii. Acest lucru a fost confirmat și de Cristian Dănălache, conform prosport.ro.

Atacantul care a câștigat campionatul cu Unirea Urziceni a mărturisit că între el și Petrescu a existat o incompatibilitate. „(n.r. dacă se bucură că a plecat Dan Petrescu din fotbalul românesc) Nu pot să zic, nu aveam niciun motiv să mă bucur. Ideea este, cu toții îl știm pe Dan Petrescu. Ăsta este stilul lui, cu acele interviuri, tot timpul are ceva cu arbitrii.

Era o altă relație acolo (n.r. la Unirea Urziceni), nu pot să zic că am avut cea mai bună relație cu Dan Petrescu, dar doi ani și jumătate am avut rezultate. Nu pot să spun că nu îmi plăcea, aveam caractere total diferite, incompatibile, ca să zic așa.

E normal că trebuie să te adaptezi, ca antrenor ai 20 și ceva de caractere în grup, trebuie să fii cu fiecare, să poți să gestionezi situația cu fiecare și nu este ușor, mai ales când te vezi zi de zi.

Îl avea față de toți (n.r. comportamentul), dar nu pot să zic că a fost vreodată în care m-a înjurat direct și să mă deranjeze, nu am avut, a fost cât de cât o relație ok din punctul ăsta de vedere. Pe bancă se comporta aproximativ la fel (n.r. la CFR față de Unirea Urziceni). Din ce am vorbit cu cei care sunt prin apropierea lui, zic că s-a schimbat destul de mult în bine. Acum am înțeles că este mai calm cu cei din staff.

(n.r. dacă îi place stilul de joc al lui Dan Petrescu) Nu pot să îmi dau cu părerea, chiar nu știu, e dificil de discutat pe tema asta, depinde ce vrei ca suporter. Dacă îi întrebăm pe cei de la CFR, clar că e o pierdere. Nu cred că încânta pe nimeni, dar rezultatul final era cel pe care și-l doreau toți”, a spus Cristi Dănălache, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed