Radu Drăguşin a dat lovitura! Reușită fabuloasă a tricolorului. Totul a devenit public

Radu Drăguşin a dat lovitura la Genoa. Impresarul jucătorului a dezvăluit că a mers în Italia pentru a renegocia contractul internaționalului român.

Fundașul a jucat în acest sezon 10 meciuri pentru echipa sa de club și a reușit o pasă de gol.

Radu Drăguşin a dat lovitura

Radu Drăgușin este extrem de apreciat după evoluțiile din ultima perioadă, așa că șefii de la Genoa au decis să-i dubleze salariul. Internaționalul român câștiga 600.000 de euro, iar acum va încasa 1.200.000 de euro anual. Dezvăluirea a fost făcută de Florin Manea, impresarul românului. Acesta a spus că a mers în Italia pentru a semna noul contract.

”Sună foarte bine viitorul. Mă duc astăzi la meci să-l văd, joacă azi Genoa. Acasă joacă (n.r. cu Salernitana).

Am venit să-i măresc contractul lui Radu, de-aia am venit. Acum am aterizat. Am ajuns la Radu acasă, el e în cantonament și mă duc să mă întâlnesc cu cei de la club. Ne-am înțeles să-i pregătească contractul și să-l semneze.

Mâine mă întorc acasă. Va avea dublu față de ce are acum. El câștigă foarte bine, dar i-am dublat. Nu i-am prelungit. El mai are contract cu Genoa până în 2026, din vară încă doi ani”, a spus Florin Manea, pentru Fanatik.

În urmă cu câteva zile, Manea spunea că internaționalul român a putea pleca de la Genoa, mai multe echipe fiind interesate de un transfer. 30 de milioane de euro este suma pe care trebuie să o plătească clubul care îl dorește pe Radu Drăgușin.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed