Max Verstappen, luat la țintă de americani. Ce a făcut iubita pilotului în timp ce campionul mondial era huiduit pe podium / Foto. Video

Max Verstappen a ajuns la a 50-a victorie în Formula 1 după ce a câștigat Marele Premiu al Statelor Unite.

Fanii americani nu au fost deloc încântați și l-au huiduit pe campionul mondial în timp ce era pe podium. Iubita pilotului de la Red Bull a urmărit toată scena.

Max Verstappen, luat la țintă de americani

Max Verstappen a devenit campion mondial pentru a treia oară. În week-end-ul trecut, pilotul de la Red Bull a câștigat Marele Premiu al Statelor Unite. Fanii americani nu au fost impresionați și l-au huiduit în timp ce se afla pe podium după ce a ridicat trofeul. Jurnaliștii de la Daily Mail spune că Verstappen a devenit un personaj care nu mai este popular.

„Fie că este din cauza stilului său agresiv de a conduce, a rivalității cu Hamilton, a relației cu Sergio Perez sau pur și simplu a dominației sale, Verstappen a devenit un personaj nepopular între fanii Formulei 1”, scriu englezii de la Daily Mail.

Iubita pilotului a asistat la toată scena însă nu i-a băgat în seamă pe cei care îl huiduiau. Imediat după cursă l-a îmbrățișat, iar în timp ce Verstappen era huiduit pe podium, Kelly Piquet filma cu telefonul.

„În filmare, se observă cum Kelly Piquet ține un telefon mobil în mână și își înregistrează iubitul, care e pe podium. Apoi, se întoarce către o persoană care stătea lângă ea. Este neimpresionată de ce s-a întâmplat (n.r. de huiduieli)”, au mai scris cei de la Daily Mail.

Max Verstappen și Kelly Piquet, fosta iubită a pilotului Daniil Kvyat, și-au făcut publică relația în prima zi a anului 2021. Frumoasa brunetă este jurnalistă lucrând la publicații de motorsport.

Kelly Piquet și fotul său iubit, Daniil Kvyat, cel pe care Verstappen l-a înlocuit la Red Bull, au împreună o fetiță, Penelope Kvyat.

Kelly este fiica triplului campion mondial de Formula 1, Nelson Piquet.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed