Gigi Becali şochează din nou! Afirmaţii incredibile despre Florinel Coman. Elias Charalambous trebuie să ştie

Gigi Becali şochează din nou! Patronul de la FCSB a făcut afirmaţii incredibile despre Florinel Coman. Elias Charalambous trebuie să ştie. Latifundiarul din Pipera a vorbit și despre nivelul de joc al lui Ianis Hagi.

Finanțatorul formației bucureștene a spus că nu a vizionat partida dintre România și Andorra, scor 4-0. Totuși, Gigi Becali a fost informat ulterior în legătură cu evoluția lui Florinel Coman.

Gigi Becali şochează din nou

Jucătorul legitimat la FCSB a fost titular în duelul de pe Arena Națională. Coman a reușit să marcheze ultimul gol al partidei, în minutul 50, după o pasă dată de Ianis Hagi.

Gigi Becali a vorbit și despre performanțele lui Ianis Hagi, despre care spune că are cunoștințe în materie de fotbal, însă nu se poate ridica la nivelul tatălui său, Gică Hagi, conform Digi Sport.

„Nu m-am uitat la meci, dar Mihai (n.r. Mihai Pintilii) mi-a zis că a jucat foarte bine. Eu cred că el are nevoie de echipă ca să poată juca, să fie valoros. Nu are nevoie de nouă jucători, are nevoie de măcar unul sau doi.

El are nevoie de un jucător cu care să se înțeleagă. Ianis știe fotbal, nu pot să zic că e ca taică-său, dar el cunoaște fotbal”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed