Scandal uriaş la Sepsi! Jucătorii s-au dezlănţuit după înfrângerea de la Iaşi: ‘Este un dezastru’ + Dezvăluiri incredibile din vestiar

Scandal uriaş la Sepsi! Jucătorii s-au dezlănţuit după înfrângerea de la Iaşi. Roland Niczuly și-a găsit cu greu cuvintele și spune că se teme că dacă lucrurile continuă tot așa vor ajunge să joace pentru a se salva de la retrogradare.

Sepsi a pierdut, 0-1, cu Poli Iași și a ajuns la a șasea înfrângere consecutivă. Covăsnenii sunt pe 12 în Superliga cu 12 puncte.

„Nu îmi vine să cred. Nu reușim să băgam mingea nici din penalty, nici cu poarta goală. Este un dezastru ceea ce se întâmplă la noi. Prea mult nu am vorbit. Cu tăcerea ne obișnuim cu înfrângerile. E o tăcere infernală în vestiar. Moralul este la pământ. Ar trebui să ne trezim. Este un dezastru. Nu găsim soluții. Al treilea meci consecutiv în care nu marcăm. Cel mai slab atac din Liga 1. La începutul sezonului nu luam gol, sau luam foarte greu. Doar cine nu vrea nu ne dă gol.

Miser cu ce e vinovat că noi nu dăm gol. Ratăm din 2, 3 metri. Banca tehnică ne-a zis ce să facem, dar noi nu reușim. Este grav. Mă tem de retrogradare. Arămăm rău”,  a declarat căpitanul lui Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed